Mariina Niittymäki

Mariina NiittymäkiForssalaissyntyinen, nykyisin Lappeenrannassa asuva laulaja/lauluntekijä on työskennellyt jo vuosia musiikin saralla laulajana, säveltäjänä ja sanoittajana.

10386277_817420978267965_2787367992220479733_n

Mariina Niittymäki

Mariina valmistui virallisesti lauluntekijäksi Ikaalisista 2015. Samaisessa oppilaitoksessa
hän opiskeli vuonna 2006, tuolloin artistikoulutuksen puolella. Lopputyönään hän teki ohjelmiston laulelma-, balladi-, sekä hengellisestä musiikista, ja sai tunnustusta opintosuorituksistaan vuosikurssin ansioituneimpana.

Mariina sekä sanoittaa että säveltää pop-, iskelmä-, laulelma- kuoro- ja teatterimusiikkia myös muiden esiintyjien käyttöön.  Viitasaarella järjestetyssä valtakunnallisessa sävellys/sanoitus kilpailussa hän sijoittui kolmanneksi sanoituksellaan ”Aina  öisin”. Kappaleen on säveltänyt Ilari Haavisto. Mariina valmistui juuri lauluntekijäksi Ikaalisissa Sastamalan koulutuskuntayhtymässä.

Omaan esiintymishistoriaansa mahtuu keikkailua monissa kokoonpanoissa valtakunnallisesti sekä tv-esiintymisiä paitsi Suomessa myös Viron tv:ssä. Mariina on palkittu myös lukuisissa valtakunnallisissa laulukilpailuissa, ja hän on työskennelyt monien kotimaisen musiikkialan vaikuttajien kanssa.

Lempeän Melodraaman oman tuotannon sanoitukset ja sävellykset ovat Mariinan käsialaa.

www.sanatjasavelet.com

 

 

Mainokset