Lempeä Melodraama

Kahden naisen, Mariina Niittymäen ja Johanna Sientolan muodostama musiikkiduo Lempeä Melodraama henkii  kotimaiseksi chansonmusiikikiksi tituleeratulla ohjelmistollaan suomalaista arjenfilosofiaa sekä hengellistä musiikkia. Uniikin ja elämyksellisen tyylinsä luonut kaksikko on konsertoinut Etelä-Suomen alueella vuodesta 2010.

Kaksikon vahvuutena on kyky pysäyttää kuulijansa arjen hektisyyden keskeltä elämän suurten kysymysten äärelle. Vahva tarinankerronta näytelmävaikuttein yhdistyy saumattomasti aistikkaaseen musiikkiin. Kaksikko esittää oman tuotantonsa lisäksi vahvoja laulelmia ja klassikkokappaleita.

Lempeä Melodraama esiintyy ravintoloissa, pubeissa, tapahtumissa, konserteissa, kirkkokonserteissa, yksityistilaisuuksissa sekä seminaareissa. Myös tilaisuuksien juontotehtävät voidaan yhdistää musiikkiin.

Lempeän Melodraaman lauluista, oman tuotannon biisien sävellyksistä ja sanoituksista vastaa Mariina Niittymäki. Mariina soittaa keikoilla myös percussioita.

Johanna Sintola on kaksikon instrumentalisti, instrumentteinaan piano/harmonikka sekä toisinaan kirkkokonserteissa kirkkourut. Johannalla on hallussaan  kapulat duon sovitusten toteutukseen.

Ajankohtaisia kuulumisia löydät Lempeän Melodraaman Facebook-sivuilta!

Mainokset